+31 (0)10 42 55 795 info@amarhotel.nl

Onze kamers

We hebben een ruime keuze uit vier verschillende kamers. De kamers variëren in capaciteit van 1 tot 4 personen en zijn van alle gemakken voorzien. Zo is er in elke kamer een wastafel, televisie, koelkast, bureau & stoel aanwezig. Verder zit er bij elke overnachting een uitgebreid ontbijtbuffet inbegrepen tussen 8:00 en 10:00.

Ontbijtbuffet inbegrepen

1 persoonskamer

Alle 1 persoonskamers in Hotel Amar zijn voorzien van een 1 persoonsbed, bureau & stoel, televisie, handdoek en een wastafel. De overige faciliteiten, zoals de badkamer en toilet, zijn gedeeld met hotelgasten op dezelfde verdieping.

2 persoonskamer

Alle 2 persoonskamers in Hotel Amar zijn voorzien van een 2 persoonsbed of 2 aparte bedden, bureau & stoel, televisie, handdoeken en wastafel. Hotel Amar biedt 2 persoonskamers aan met douche & toilet op de kamer, maar ook 2 persoonskamers met gedeelde faciliteiten, zoals een douche & toilet, met andere hotelgasten op de verdieping tegen gereduceerd tarief.

Gratis WiFi

3 persoonskamer

Alle 3 persoonskamers in Hotel Amar zijn voorzien van een 2 persoonsbed en een los bed of 3 aparte bedden, bureau & stoel, televisie en handdoeken. De badkamer en toilet bevinden zich eveneens op de kamer.

4 persoonskamer

Alle 4 persoonskamers in Hotel Amar zijn voorzien van twee 2 persoonsbedden, 4 aparte bedden of een combinatie hiervan. Daarnaast treft u ook de facaliteiten, zoals een bureau & stoel, televisie, handdoeken, badkamer en toilet op de kamer aan.